Despre noi

Un cumul de factori determinați precum: globalizarea schimburilor economice și libera circulație a mărfurilor și serviciilor, eliminarea barierelor comerciale și vamale naționale, creșterea importanței piețelor financiare, evoluția fără precedent a tehnologiei informației sau diversificarea și aprofundarea tehnicilor de promovare au dus la schimbarea și la evoluția mediului economic fără precedent.

Serviciile financiar-contabile nu mai reprezintă o simplă prelucrare de documente contabile. Serviciile prestate trebuie să livreze soluții pentru îmbunătățirea performanțelor afacerii clienților.

Așa a luat naștere acest proiect. Serviciile noastre se adresează tuturor firmelor și obiectivul nostru este să asigurăm servicii profesionale de calitate.

Suntem o echipă tânără formată din specialiști în domeniul financiar-contabil și resurse umane orientați să venim în sprijinul clienților cu cele mai bune soluții legale.

Cabinetul nostru este membru CECCAR din anul 2008 și membru camera consultanților fiscali CCF din anul 2014.

Cabinetul este condus de expert contabil judiciar Ec. Mirela LUPU.

Vei face economii

Vei face economii prin eliminarea cheltuielilor implicate de angajarea cu contract individual de muncă.

Vei beneficia de experiență

Vei beneficia de experiență dobândită în practică contabilă aplicată de expertul contabil pe o varietate mare de activități și situații economice.

Asigurarea continuității

Nu vei risca să rămâi fără contabil în momentele delicate (demisii, concedii medicale, concedii de odihnă, etc.).

Vei elimina costurile

Vei elimina costurile de achiziții a tokenului pentru semnarea obligatorie a documentelor în relația cu ANAF.